bandarkiu

Bandarkiu – Permainan PKV Terkini Pada Tahun 2020

Beritahu adalah tingkah laku yang memberikan maklumat penting mengenai tangan pemain. Buku telah ditulis untuk memberitahu. Kegemaran saya ialah “Book of Tells,” Mike Caro, pertama kali diterbitkan pada tahun 1984 oleh Gambling Times. Ideanya adalah untuk memerhatikan tingkah laku lawan anda – bahasa tubuhnya, bagaimana dia bertindak, pergerakan kebiasaannya, pergerakan mata, ekspresi di wajahnya – dan kemudian mengaitkannya dengan cara dia memainkan tangannya. Setakat ini, yang terbaik mudah diperhatikan, ditafsirkan, dan sama sekali tidak disengajakan.

Dia tidak sedar bahawa dia memberitahu. Ini berlaku apabila lawan anda pertama kali melihat kad dua lubang yang diberikan kepadanya, dan, kemudian, ketika peniaga meletakkan kegagalan pada papan lawatan bandarkiu. Saya menghadiri salah satu kuliah George “The Engineer” Epstein baru-baru ini di sebuah pusat kanan tempatan, ketika pertama kali menggambarkan ini sebagai “senang diceritakan” Setiap pemain poker ingin melihat kad lubang.

Mengawasi pada masa itu dapat memberikan beberapa maklumat berharga, membantu anda membuat keputusan terbaik sebelum melaburkan kerepek berharga anda. Ada pelbagai yang mudah dikatakan dia boleh paparkan. Matanya terbuka lebar sambil mengintip kad lubang; dia mungkin diberi tangan permulaan yang kuat. Begitu juga, jika dia menggerakkan badannya untuk duduk tegak, menatap kerepeknya, atau melihat sekeliling meja. Kemudian perhatikan sama ada dia mengambil kerepek – sebagai persediaan untuk melihat kegagalan; jika dia mengambil lebih banyak kerepek daripada yang diperlukan untuk saman, dia mungkin merancang untuk menambah ketika taruhan sampai kepadanya.

TOP SITE :

mcbpoker

saranacash

goldencrownpoker

nesiabet

pokerklik188

hkbpokerqq

imcpoker

pokerjenius

pokerkoko

bigceme

jayapoker