goldencrwn

Cari Jackpot Besar di Laman Web ini – GoldenCrownPoker

Lukiskan kad itu semula. Saya percaya saya mempunyai tangan terbaik. Setelah membuat semakan, saya membuat taruhan, dengan harapan dapat mengambil pot. Saya fikir betapa beruntungnya saya kerana dapat bertahan cukup lama untuk bermain tangan sebelum bergerak ke meja lain di mana kerusi sedang menunggu saya. Yang mengejutkan saya, musuh saya membangkitkan saya. Ketika dia melakukannya, menunjuk ke arah saya, dia mengumumkan di meja, “Dia telah menipu Jack dengan tendangan Ace atau King, tetapi saya berjaya mengalahkannya.” Saya bertanya-tanya mengapa dia menyatakan ini.

Adakah dia mahu saya melipat? Adakah dia mahu saya bangkit semula? Keyakinan saya tergoncang. Sudah tentu, saya mesti menelefon. Dia memunculkan sekop J-2. Dengan KJ di dalam lubang, saya menjadi kegemaran besar sebelum gagal. Tetapi, dia telah menjatuhkan Jacks-full-deuces! King Kick saya tidak perlu dilawati goldencrownpoker. Sekiranya papan berpasangan, kami akan membahagikan pasu. Tetapi tidak. Musuh saya telah menyerang lagi.

Memikirkan tangan itu – ketika saya menukar jadual – saya tertanya-tanya bagaimana dia bernasib baik? Nampaknya dia tahu apa yang diharapkan. Itu bukan Bad Beat – di mana lawan anda hanya mempunyai beberapa keputusan untuk seri yang baik, tetapi menangkap salah satu dari mereka, biasanya di sungai, mengambil pot dari anda. Dalam kes ini, dia hanya dipanggil untuk melihat kegagalan dari posisi terakhir dengan J-2 yang dipadankan – bahkan gambar tangan marginal. Kemungkinan besar menentang membuat flush; tetapi sering kali perlu diperiksa, terutamanya jika pot berbilang arah – jadi peluang pot dapat menjadi sangat ketara jika anda mendapat keputusan seri. Peluang kad adalah kira-kira 8 hingga 1 daripada menangkap dua lagi pakaian anda di flop. Kemudian, anda masih perlu mengambil pakaian lain di giliran atau sungai. Secara peribadi, saya akan melipat lengan itu; kemungkinan besar (hanya 2-1 melawan) bahawa J-2 akan mengikat salah satu lubang di flop. Sekiranya ia sepasang Jack, anda mempunyai penendang buruk yang kalah dengan Jack yang lebih baik. Sekiranya anda mendapat tipu daya lain, sesiapa yang mempunyai pasangan yang lebih tinggi akan mengalahkan anda.

TOP SITE :

mcbpoker

saranacash

goldencrownpoker

nesiabet

pokerklik188

hkbpokerqq

imcpoker

pokerjenius

pokerkoko

bigceme

jayapoker