mcbpoker

MCBPoker – Peluang Meningkatkan Peluang anda untuk Mengekalkan Kelebihan

Sangat senang bermain ace di meja poker – Selalu seronok menyerahkan poket ace (AA) ketika bermain Texas hold’em. Ini adalah pengalaman yang jarang berlaku; Anda boleh menjangkakan hanya satu daripada 221 tangan secara purata. Oleh itu, hargai peluang; gunakan sepenuhnya. Mungkin kerana AA menguasai semua kombinasi dua kad lain yang mungkin berlaku, kita semua benci kehilangannya apabila kita bernasib baik untuk ditangani.

Sudah tentu, ia boleh dan kadang-kadang gagal memenangkan pot untuk kita. Pernahkah anda mendengar pemain, menggelengkan kepalanya dari sisi ke sisi, dan menyatakan, “Saya selalu kalah dengan Aces?” (Mungkin begitu. Ingin tahu mengapa?) Sebenarnya, AA mungkin menjadi kegemaran untuk memulakan berkunjung ke mcbpoker tetapi itu tidak akan selalu membawa kejayaan. Anda boleh bergantung padanya.

Dengan mempertimbangkan setumpuk kad, undang-undang kebetulan memberitahu kami bahawa Aces poket anda adalah kegemaran sekitar 80 peratus daripada apa yang dimiliki pemain pemula yang lain. Sekiranya terdapat tiga lawan yang berpeluang menyaksikan kegagalan, maka kemungkinan memenangkan kemenangan adalah sekitar 80% x 80% x 80% atau sekitar 50%. Anda boleh memenangi sekitar separuh daripada tangan tersebut.

Dengan lawan keempat anda, Aces poket anda tidak mempunyai status underdog; ia akan kehilangan sebahagian besar masa. Anda tidak berdaya. Anda tidak perlu hanya duduk di kerusi anda dan berdoa kepada dewa-dewa poker yang memegang poket anda hingga akhir. Jangan bergantung pada keberuntungan murni untuk terus memimpin; itu hanya perjudian – tidak perlu. Langkah apa yang dapat Anda ambil untuk “mendorong” sebilangan lawan anda untuk mengacau tangan mereka? (Catatan: Semua orang mahu melihat kegagalan. Pada ketika itu, setiap pemain akan dapat melihat lebih daripada 70 peratus – 5 daripada 7 kad – kad terakhirnya.)  

TOP SITE :

mcbpoker

saranacash

goldencrownpoker

nesiabet

pokerklik188

hkbpokerqq

imcpoker

pokerjenius

pokerkoko

bigceme

jayapoker