Mimpi buruk dari Pertempuran Judi

Dalam mimpi saya, memegang kelab Q-7 di Big Blind, yang tidak berjaya berterusan: Qh-10c-6h. Itu memberi saya pasangan teratas di papan skor dan tiga untuk seri flush kelab. Saya bertaruh untuk menyeimbangkan padang permainan, untuk memberi pasangan saya Queens peluang terbaik untuk selalu berada di puncak.

Tiga musuh disebut – tidak ada kenaikan gaji; dan lihat gilirannya: 7d. Itu memberi saya dua pasang, Ratu dan tujuh; peluang boleh menjadi tangan terbaik ketika ini. Tetapi sangat halus. Jadi, sekali lagi saya bertaruh lebih tipis di padang. Dua musuh dipanggil.

Sungai itu ke-6, meletakkan enam enam di papan tulis. Saya yakin dua pasangan saya, Ratu dan tujuh, masih menjadi tangan terbaik. Kesempatan ini saya bertaruh dengan nilai, dengan harapan dapat meningkatkan ukuran pot. Yang mengejutkan saya, seorang pemain di mana tempat terakhir untuk mengambil pertaruhan saya telah mengunjungi ARTAPOKER

Mungkinkah dia melakukan perjalanan keenam di sungai? Sudah tentu, itu peluang. Dia adalah pemain yang agak longgar, sering mengejar, dan kemungkinan besar menyebutkan semua itu setelah menjatuhkan enam enam.

Tidak perlu dikatakan, saya mesti menyebut kenaikan gaji. Dengan cepat dan bangga, dia membuka kad lubang: 5s-6h. Enam dari perjalanannya telah “mengambil” periuk dari saya di sungai. Lebih dari itu, ia adalah rentak buruk kerana dia hanya mempunyai dua out sebelum sungai. Ah, kad sungai.

Seperti yang saya nyatakan, mimpi ini mengejutkan saya dan berulang – menjadikan saya “gila.”

Di sisi positifnya, saya belajar dari impian ini: (1) “Baiklah, itu poker” – apa sahaja boleh berlaku. (2) Tidak pernah bingung bagaimana tangan tumbuh. (3) Anda tidak mempunyai kawalan ke atas geladak. Dan (4) terus “melabur” – jangan “bertaruh” – dalam bermain poker.

Terima kasih Tuhan, itu hanya mimpi; semakin seperti mimpi ngeri yang teruk.

SITUS TERBAIK : 

antenaqq

aonqq

aquaqq

arahqq

areadomino